VERBRUGGEN GELINKT AAN MANCHESTER UNITED EN LIVERPOOL

Het gaat erg hard met Bart Verbruggen, die dit seizoen eerste doelman is geworden bij Anderlecht en vrijdag voor het eerst werd geselecteerd voor het Nederlands elftal. Anderlecht wil de jongeling graag zeker nog een jaar voor de club behouden, maar de vraag is of dat nog wel realistisch is.

Het Laatste Nieuws voorspelt 'een warme zomer op Neerpede'. De krant weet dat Manchester United en Liverpool inmiddels hun oog hebben laten vallen op de twintigjarige Verbruggen, die bij Anderlecht nog een contract tot medio 2025 heeft. Dat de keeper meer dan tien miljoen euro zal gaan opleveren, staat volgens de Belgische informatie al vast.

Afgelopen zomer probeerde Vincent Kompany, ex-Anderlecht, Verbruggen al naar Burnley te halen. Anderlecht weigerde echter om mee te werken en ging ook in januari niet in op de toenadering van de clubicoon. Met de (vermeende) interesse van United en Liverpool, en nu ook al zijn plek in het Nederlands elftal, lijkt Burnley voor komende zomer nog minder kans te maken.

Verbruggen werd opgeleid bij NAC Breda en speelt sinds 2020 voor Anderlecht. VI zocht hem onlangs al op:

2023-03-18T10:11:46Z dg43tfdfdgfd